Betegeink tapasztalatai

Fonalbeültetés szopatatás alatt, stresszkezelés

Először 2011-ben voltam a doktornőnél, mert miután megszületett második gyermekem, a kórházból hazaérve olyan körülmények vettek körül (pl. munka egy 4 napos csecsemő mellett), hogy a hatalmas stressztől elapadt a tejem.

Elolvasom »

Fronthatás tüneteinek gyógyítása akupunktúrával

Évek óta tartó makacs fejfájásaim voltak, heti szinten fájt a fejem, volt hogy kétszer is egy héten. Minden fronthatást megéreztem.

Elolvasom »

Pikkelysömör eltüntetése fonalbeültetéses akupunktúrával

Hosszú éveken keresztül szenvedtem a pikkelysömöröm okozta testi és lelki traumák miatt. Ahogy teltek az évek, egyre több és egyre gyulladtabb volt a testemen.

Elolvasom »

Rheumatoid arthritis kezelése a kínai gyógyászat módszereivel

A fájdalmaim miatt nem tudtam gyógytornára, gyógymasszázsra járni, több alkalommal előfordult, hogy a munkahelyemre sem tudtam bemenni. Ekkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom az akupunktúrát.

Elolvasom »

Legyengült immunrendszer kezelése fonalbeültetéssel

Nagyon rossz állapotban kerültem a rendelőbe. Egy elég komoly és összetett probléma miatt lázas voltam, le voltam gyengülve nem tudtam enni akkor már napok óta, csak folyadékot és megszólalni se igazán bírtam.

Elolvasom »

Gerincsérv okozta folyamatos fájdalom kezelése

Hosszú évek gerincsérvek okozta folyamatos fájdalmai miatt kerestem fel a doktornőt, megvallom némi szkepticizmussal. A kételkedés nem az akupunktúrának szólt, inkább a már közel húsz éve tartó állandósult fájdalom miatti elkeseredésből eredt.

Elolvasom »

A gerinc és a csípőízület degeneratív betegségei esetén is segítség az akupunktúra

20 éves koromban – véletlen leletként – derült ki, hogy van egy pár nyaki bordám, aminek nem kellene lennie. Rá se hederítettem, amíg egyre fokozódóan elég sok gondom nem keletkezett vele. Úgy 35-40 éves koromtól elég sokszor ébredtem elferdült nyakkal, váll és kar fájdalmakkal, kézzsibbadással, gyakori fejfájásokkal.

Elolvasom »

Fonalbeültetés a migrén ellen

19 éves koromtól aurás migrénben szenvedek, ami annyit jelent, hogy az őrjítő fejfájást és megállíthatatlan hányást néhány órával korábban látótérkiesés, beszédzavar, féloldali bénulás előzi meg. Sajnos minden eső és hóesés előtti napon jelentkeztek a rohamok. Kéthetes teljes ideggyógyászati kivizsgálás után megállapították, hogy nincs szervi eredet, migrénről van szó...

Elolvasom »

Fonalbeültetés a meggyengült immunrendszer esetén

Munkám során elég sok kórokozónak vagyok kitéve, de ez hosszú évekig nem okozott gondot. 2010 őszétől azonban egyik betegségből a másikba estem. Megfázás, felfázás, hányós-hasmenés, végtelenített nátha, torokgyulladás, végül arcüreg gyulladás. Szerencsére egy kollégámtól hallottam Karácsonyi Gyöngyvér doktornőről és az általa alkalmazott akupunktúrás kezelések hatékonyságáról.

Elolvasom »

Akupunktúra lombikprogram előtt

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, hogy végre 14 év után terhes lehettem és sikerült kihordani gyermekem.

Elolvasom »

Fonalbeültetéses akupunktúra ALS betegség tüneteinek enyhítésére

Doktornő és asszisztense páratlan páros. A kezeléseken túl empátiájukkal, kedvességükkel 2005. májusa óta töretlenül edzik a "cérnám" (tartják bennem a lelket), hogy el ne veszítsem a "fonalat".

Elolvasom »

Munkahelyen alkalmazott rossz tartásból eredő fájdalmak enyhítése akupunktúra segítségével

2011. május 19-én kerültem egy orvos ismerősöm tanácsára Karácsonyi Doktornőhöz, jobb oldalon jelentkező nyak, váll, illetve felső végtag fájdalmakkal. Nagyon el voltam keseredve, mert a fájdalom, amely valószínű a munkahelyemen alkalmazott rossz tartásból eredt, folyamatos szenvedést okozott. Harminchárom éves vagyok, így kicsit korainak tartom, hogy ilyen problémáim legyenek.

Elolvasom »

Agyi infarktus következményeinek kezelése fonalbeültetéssel

Agyi infarktus következtében féloldali bénulást szenvedtem.Lebénult karomat nem tudtam felemelni, ujjaimmal nem tudtam fogni. Beszédem érthetetlen volt, háromlábú bottal közlekedtem.

Elolvasom »

Bognár Edina és Tamás gyermekek köszönőlevele

Anyukám az öcsém és én sokat járunk ide, mivel nagyon érzékenyek vagyunk a front változásokra. Mióta ide járunk nem fáj a fejem.

Elolvasom »

Lézerterápiás kezelés és az ALS-betegség

2007 áprilisa óta kapok akupunktúrás, lézerterápiás kezelést. 2005-ben diagnosztizálták ALS-betegségemet.

Elolvasom »

Fáradékonyság, bizonytalanság, folyamatos szédülés

Egyik pillanatról a másikra nagyon rossz állapotba kerültem. Fáradékonyság, bizonytalanság, folyamatos szédülés, kettőslátás, memóriazavar, látászavar. . Nem tudtam, hogy mi is történik velem. Csak azt éreztem, hogy minden megváltozott. Segítség kellett. Mindegy, hogy milyen.

Elolvasom »

Desodor és parfüm allergia kezelése

1999 óta minden desodor illetve parfüm használatakor a bőröm kipirosodott és erősen viszketett (hónalj, mellkas stb.), még a ruhán keresztül sem érintkezhetett a bőröm ezekkel az illatanyagokkal; úgy tűnik, ez az allergia mára megszűnt.

Elolvasom »

Akupunktúra Crohn betegségre

Crohn beteg vagyok, kezdetben szteroiddal és más erős gyógyszerekkel kezeltek a Belgyógyászaton, és nagyon rossz állapotban voltam. Mivel az állapotom nem igazán javult a gyógyszerektől, feleségem nyomására vágtam bele a fonalbeültetéses akupunktúrás kezelésekbe.

Elolvasom »

Migrénes fejfájásra akupunktúra

Migrénes fejfájásaim 80-90%-ban megszűntek; míg a kezelés előtt heti minimum 3 alkalommal fájt a fejem...

Elolvasom »

Ekcéma, felső légúti betegségek gyógyítása akupunktúrával

Benett fél éves volt, mikor elkezdtünk járni a lézeres akupunktúrára. Ekcémával,felső légúti betegségekkel (hörghurut,nátha,influenza-szerű tünetekkel) kerestük fel a rendelésüket legtöbbször, de alvászavarral és fogzással is mentünk a rendelőbe.

Elolvasom »

Fonalbeültetés ALS betegség kezeléséhez

2004 január elején diagnosztizálták a betegségemet (ALS, motoneuronbetegség) és azon év februárjában voltam az első kezelésen a doktornőnél. Már a harmadik kezelés után érezhető volt a fonalbeültetés pozitív hatása, a betegség romlása rohamosan lelassult.

Elolvasom »