Fáradékonyság, bizonytalanság, folyamatos szédülés

Egyik pillanatról a másikra nagyon rossz állapotba kerültem. Fáradékonyság, bizonytalanság, folyamatos szédülés, kettőslátás, memóriazavar, látászavar. . Nem tudtam, hogy mi is történik velem. Csak azt éreztem, hogy minden megváltozott.
Segítség kellett. Mindegy, hogy milyen.

Gyógyszereket nem akartam szedni, agyturkászhoz nem akartam járni. Már nem is tudom , hogy hogyan, de valahogy a tudomásomra jutott, hogy az akupuntúrát lehet másképp is csinálni. Mivel édesapám korábban foglalkozott ezzel, ezért azt biztosan tudtam, hogy nekem se időm, se pénzem, se energiám nem lesz hetente kétszer kezelésre járni.  Azonban gyorsan kiderült, hogy 4-5 hetente kell csak kezelésre jönnöm, természetesen az állapotomtól függően.
A megfelelő helyekre  orvosi fonalat helyez be a Doktornő, ami folyamatosan stimulálja az akupuntúrás pontokat. Így a hatás sokkal intenzívebb és tartósabb.  Havonta egyszer, picit fáj, de a hatása azonnal érezhető.
Kicsit szkeptikus voltam, mert nem hiszek ezekben a dolgokban, köszönhetően a sok hamiskártyásnak....... .

Úgy éreztem, hogy félre kell tennem az előítéleteimet, adnom kell egy esélyt. Betegnek éreztem magam. Mindent ki szerettem volna próbálni.

Nagyon kedves fogadtatásban bolt részem. Egy gyors állapotfelmérés után megbeszéltük a kezelés menetét. Hamarosan egy  nagyon profi, gyors és hatásos kezelésen estem át, melynek a végén egy kellemes masszírozást is kaptam.

A mai napig több mint tíz kezelésen vagyok túl. Az állapotom nagyon sokat javult, és lassan visszatalálok a régi önmagamhoz. Nagyon hálás vagyok ennek a kis csapatnak. Mindenkinek jó szívvel tudom csak ajánlani.

Tamás

Amennyiben a fentiekhez hasonló tüneteket tapasztal, keressen fel minket!

További vélemények betegeinktől