Fonalbeültetés szopatatás alatt, stresszkezelés

Először 2011-ben voltam a doktornőnél, mert miután megszületett második gyermekem, a kórházból hazaérve olyan körülmények vettek körül (pl. munka egy 4 napos csecsemő mellett), hogy a hatalmas stressztől elapadt a tejem. Éreztem, hogy a probléma forrása a folyamatos idegeskedés, ezért nem szerettem volna annyiban hagyni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve időpontot kértem, és nagy szerencsémre másnapra kaptam is. Sírásközeli állapotban kerültem a rendelőbe, de – mint az azóta sokszor bebizonyosodott – szervezetem nagyon jól reagált az akupunktúrára, már a kezelés felénél relaxált állapotba kerültem, heves szívdobogásom enyhült, kezeim lábaim kezdtek átmelegedni.

De az igazi csoda csak ezután következett! Az elapadt tejem minden nappal 100ml-el több lett!! 10 nap múlva napi 1l tejem volt, a kisbabám el sem bírta fogyasztani! Ez akkor a legnagyobb ajándék volt, amit kaphattam.

Azóta is rendszeresen járok akupunktúrára, mindig az állapotomtól függően, és minden esetben már az első kezeléssel megszűnik az összes stressztünetem.

Köszönöm szépen még egyszer, és sok sikert kívánok!
Andrea

Amennyiben a fentiekhez hasonló tüneteket tapasztal, keressen fel minket!

További vélemények betegeinktől