Pikkelysömör eltüntetése fonalbeültetéses akupunktúrával

Hosszú éveken keresztül szenvedtem a pikkelysömöröm okozta testi és lelki traumák miatt. Ahogy teltek az évek, egyre több és egyre gyulladtabb volt a testemen. Rengeteg orvosnál (köztük többször magánorvosnál) is jártam, de mindig ugyanarra a „gyógymódra” jutottunk, szteroidos gyógyszer. Egy tubus krém körülbelül a testemen lévő pöttyök talán egyszeri bekenésére volt már a végén csak elegendő. Híztam több, mint 20 kilót, hiszen a szteroidokat csak kis felületen, alkalomszerűen lehet alkalmazni és a pöttyeim tovább terjedtek és gyulladtak. Egyszer besokalltam és azt mondtam, hogy kell lennie természetes gyógymódnak is. Napoztam, de az is csak gyulladást okozott. Szoláriumba jártam, azt szerette, lecsillapította a gyulladást egy kicsit, de ez is csak felületi kezelés volt. Belső támadást is akartam indítani a betegség ellen. Rengeteget olvastam az akupunktúráról, millió „himi-humi” helyen csinálják is, de nem mindegy hogy ki és hogyan alkalmazza.

Végül rátaláltam az interneten a Doktornőre. Ismétlem…Doktornőre!!! Elmentem Hozzá. Csodákat nem ígért, de elmondta, hogy segíteni a problémámon biztosan tud. Az első két-három kezelés után már éreztem, hogy nem olyan gyulladtak a pöttyök és mintha halványodtak is volna valamelyest.

A kezeléssorozat végére eljutottunk odáig, hogy a betegségem a testemről legalább 80%-ban megszűnt és a pikkelysömör okozta depresszióm is tovaszállt. Nem csalás, nem ámítás, ez így volt. A rendelő nagyon jó helyen és kultúrált környezetben található. Gyöngyike, az asszisztens egy tündér és végül, de nem utolsó sorban a Doktornő egy nagyon jó orvos, szakember és egy nagyon édes hölgy. Kell ennél több?

A.Gy.

Amennyiben a fentiekhez hasonló tüneteket tapasztal, keressen fel minket!

További vélemények betegeinktől