Gerincsérv okozta folyamatos fájdalom kezelése

Szeretek Karácsonyi doktornő rendelésére járni. Talán furcsának, sőt hihetetlennek hangozhat, hiszen ki szeret tűpárna lenni.

Hosszú évek gerincsérvek okozta folyamatos fájdalmai miatt kerestem fel a doktornőt, megvallom némi szkepticizmussal. A kételkedés nem az akupunktúrának szólt, inkább a már közel húsz éve tartó állandósult fájdalom miatti elkeseredésből eredt.

A hetente történő (3 hetente fonalbeültetéses, egyéb heteken lézeres akupunktúra) kezelések hatására azonban elhagyhattam az addig szinte folyamatosan szedett gyógyszereket és az állandó fájdalom is jelentősen enyhült. Hogy a fonalbeültetés során alkalmanként negyven tűszúrás is ér, ugyan az érzékenyebb pontokon valóban nem kellemes, de már Virág elvtárs is megmondta, hogy az élet nem habostorta. Egy pillanatnyi kellemetlenség pedig nem azonosítható a fájdalommal.

Mindezen eredmények mellett szót kell ejtenem a rendelésen uralkodó légkörről, Gyöngyvér és Gyöngyi kedves, empatikus és összeszokott csapatáról, mely az én pillanatnyi hangulatomhoz igazodóan, hol nagy röhögésekkel, hol pihentető nyugalommal nyújt a kezelésekhez további töltetet.

Hát ezért szeretek én Karácsonyi doktornő rendelésére járni.

Dr. Radnay Márta

Amennyiben a fentiekhez hasonló tüneteket tapasztal, keressen fel minket!

További vélemények betegeinktől